Velkommen til #KunstSnakk

Hei, og velkommen til #KunstSnakk, en nettside om kunst, uten vanskelige fremmedord og innviklede formuleringer. En nettside der gleden for kunsten står i sentrum. Her finner du artikler om både samtidskunst og kunsthistorie og omtaler om alt fra billedkunst, fotografi, arkitektur, performance og installasjon. Jeg skriver om alt jeg liker, fra renessansebilder i Louvre til streetart på Løkka. I tillegg vil du finne informasjon om aktuelle utstillinger på gallerier og museer rundt omkring i landet og utenlands, samt få tips til reisemål som kan være spennende å utforske for deg som er glad i kunst. Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker å dele dine tips og opplevelser med meg og mine lesere. Her er det skriveplass til flere!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s