Julie Mehretu

Tirsdag, og jeg drømmer meg helt bort i kunstnerskapet til New York-baserte Julie Mehretu. Jeg har en stor forkjærlighet for abstrakt kunst, og Mehretus malerier, tegninger og grafiske trykk er bare helt nydelige. Tenk å ha ett av disse på veggen hjemme, det er drømmen! Julie Mehretu er for tiden aktuell med ny utstilling på det berømte Marian Goodman Gallery i New York, så om du tilfeldigvis skal en tur til det store eplet i høst, er det et hot tips.
Om du ble nysgjerrig på Mehretu og vil vite mer henne, ta en titt på denne videoen her. Veldig interessant, synes jeg. Alltid gøy å høre kunstnerne selv snakke om kunsten sin. Ha en strålende dag alle sammen!

“The reason that I work within abstraction and within the language of abstract painting, is that, it’s this place where there isn’t a clear image of perspective. It’s much more about that “in between place”. (Julie Mehretu)