#kunstpåminvegg: Delta i konkurranse og vinn medlemskap i Nasjonalmuseets venner

img_7773

Da jeg og mannen min giftet oss i 2014, fikk vi dette bildet av Per Kleiva i gave av min bror og svigerinne. Bildet fikk hovedplassen i stua og har siden vært en favoritt hos oss.

Nå vil jeg vite hva DU har på veggen hjemme. Ta et bilde av et kunstverk du er glad i – det spiller ingen rolle om det er et maleri, trykk, fotografi, en vev, plakat, barnetegning, kalender eller annet. Det viktige er at det henger på veggen DIN! Del ditt bilde på Instagram, Facebook eller Twitter under hashtagen #kunstpåminvegg, så skaper vi sammen et digitalt galleri som viser hvordan norske (og andre lands!) vegger er dekorert i 2016.

Alle som deltar i konkurransen blir med i trekningen om 1 års medlemskap i Nasjonalmuseets venner. Medlemskapet gir gratis inngang til Nasjonalgalleriet, Museet for Samtidskunst, Arkitekturmuseet, Munchmuseet, Moderna Museet i Stockholm og Malmö, samt Louisiana Museum på Nordsjælland. I tillegg får du rabatter i museets butikker og invitasjon til utstillingsåpninger, private omvisninger og konserter. Den perfekte premien til den kunstinteresserte altså!

Så hva venter du på? Hiv deg rundt og del ditt bilde NÅ!