#kunstpåminvegg: Vinneren er annonsert!

Hei alle sammen! Da var tiden kommet for å annonsere vinneren av #kunstpåminvegg. Det har vært veldig moro å se bilder av de fine skattene som dere har på veggen hjemme! Omtrent 50 bidrag har kommet inn, og etter en spennende trekning her på morgenkvisten, har jeg gleden av å gratulere akseldotter med seieren! Hun delte disse to nydelige maleriene på instagram. Ikke bare har hun dem på veggen hjemme, hun har også malt dem selv:                                                                                                                     akseldotterGratulerer så mye til deg, akseldotter! Du har vunnet et års medlemskap i Nasjonalmuseets venner, og får med det gratis inngang til alle museets visningssteder, samt Munchmuseet, Moderna Museet og Louisiana Museum ut året 2016, samt hele 2017. Invitasjon til utstillingsåpninger, konserter og private omvisninger får du også. Så nå er det bare å komme seg på museum!

En stor takk må sendes til alle dere andre som har vært med å bidra også. Jeg har samlet alle bildene her, og synes det ble et flott lite galleri! Et bevis på at kunst ikke bare er noe som finnes i et museum, men rundt omkring i de tusen hjem. Bare se her:

kunstpaminvegg1kunstpaminvegg4kunstpaminvegg9kunstpaminvegg8kunstpaminvegg7kunstpaminvegg6kunstpaminvegg5kunstpaminvegg2kunstpaminvegg3

Ønsker dere alle en god ny kunstuke!

kunstpaminvegg10