Ta en kunstpause i førjulsstria

Idag vil jeg komme med et tips til deg som er litt småstresset nå i førjulstida. Ta deg en velfortjent pause og gå å se en juleutstilling på et galleri. Glem bort gaver som skal kjøpes, post som skal sendes, kaker som skal bakes, og forsvinn en liten stund inn i kunstens verden. Det blir jul allikevel, jeg lover deg det! Det finnes mange gallerier som har juleutstillinger nå. På slutten av forrige uke stakk jeg innom Galleri Ramfjord på St.Hanshaugen for å se utstillingen som vises der. En nydelig og variert utstilling med innslag av både maleri, skulptur og fotografi. Omtrent 100 verk av over 30 ulike kunstnere fra både Norge og utlandet var stilt ut, og kvaliteten var jevnt over svært god. Mange dyktige kunstnere som er verdt å stifte bekjentskap med (legg musa over bildene, så ser du hvem kunstnerne er). Og du, om du er på utkikk etter et kunstverk til hjemmet, kan jeg virkelig anbefale deg å ta turen innom. Elisabeth som driver galleriet er kjempekoselig og veldig behjelpelig med det du måtte lure på. Og om du ikke har pengene til det selv, er det jo alltid lov å sette opp litt dyrere ting på ønskelista til jul også! Les mer om utstillingen her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s