Bildedagbok fra Italia II

img_8574-pixlrimg_8583-pixlrimg_8575-pixlrimg_8568-pixlrimg_8590-pixlrJulekrybber er stort i Italia, du finner dem overalt – både offentlig og privat. Mange er store, med statuer i riktig menneskestørrelse. En av de mest kjente i Emilia Romagna-regionen, der vi befinner oss nå, er den flytende julekrybben i kystbyen Cesenatico, ca. 20 km nord for Rimini. Her har de plassert julekrybben i en båt på kanalen som går gjennom byens sentrum. I båtene rundt er det satt opp statuer av lokale fiskere som alle er på vei til krybben, og et lite steinkast fra kanalen finner du de hellige tre kongene som er på vei med kamelen sin. Et morsomt konsept, og statuene er så fine at jeg bare måtte dele noen bilder med dere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s