California Dreamin’…

hockney

David Hockney, pool paintings

Er det flere enn meg som drømmer seg til sommer og sol om dagen? Altså jeg liker vinteren når den er vakker, hvit og full av snø. Men når den er som nå – grå og mørk (og full av stenhard, isglatt holke, som man ikke ser når man småløper til jobb i morgenmørket, og dermed sklir og faller rett på ryggen!) da kan jeg egentlig være den foruten. Til deg som har det som meg (og ikke har muligheten til å stikke av til varmere strøk) byr jeg på litt farger, sommer, L.A. og David Hockney ikveld. Jepp, det er bare å lukke øynene og leke at du svømmer rundt i det bassenget der. David Hockney er for øvrig aktuell med en utstilling på Tate Britain. Den åpner i februar og er et hot tips om skal til London i vår. Men du har faktisk sjansen til å se et verk av den berømte briten allerede i helga (om du er i hovedstaden vel og merke). David Hockney er nemlig representert med et maleri i utstillingen “Los Angeles – A Fiction” på Astrup Fearnley Museet, som har sin siste visningshelg denne uka. Bildene under er fra når vi besøkte utstillingen i september. Fargerik og fin – og interessant i det at den gir et annet bilde av filmbyen L.A. Anbefales om du trenger et aldri så lite energipåfyll i disse mørke tider! Les mer her.

astrupfearnley

Los Angeles – A Fiction, Astrup Fearnley Museet