Dagens bildecrush

degas-1.jpg

Dagens bildecrush er ballettdanserne til den berømte franskmannen Edgar Degas (1834-1917). Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for impresjonismen og fransk maleri fra 1800-tallet, mye på grunn av lyset og de duse pastellaktige fargene. Spesielt Degas er en stor favoritt. Ønsker dere alle en fin ny uke!

2 thoughts on “Dagens bildecrush

 1. Takk for fint kunstsnakk igjen,
  Nå er et en kvinne som stiller ut i arkitekturmuseet med pressevisning nå torsdag kl. 11 . hjertelig velkommen.
  Lina Bo Bardi,hun er først og fremst en dyktig arkitekt og har på tross av sitt kjønn heldigvis oppnådd en viss anerkjennelse. (tegnet Casa De Vidro som vise i utstillingen og har også tegnet kunstmuseet i Sao Paulo.)
  Vi ses kanskje?
  Hilsen
  Elise
  Vennlig hilsen
  Elise Lund
  Pressesjef /Media and Press Manager,
  Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design/
  The National Museum of Art, Architecture and Design
  Mob +47 99 32 19 42. Twitter: @eliselund1
  http://www.nasjonalmuseet.no

  Fra: Kunstsnakk [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 23. januar 2017 15:28
  Til: Elise Lund
  Emne: [New post] Dagens bildecrush

  Elfrid posted: ” Dagens bildecrush er ballettdanserne til den berømte franskmannen Edgar Degas (1834-1917). Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for impresjonismen og fransk maleri fra 1800-tallet, mye på grunn av lyset og de duse pastellaktige fargene. Spesielt Degas er”

  1. Hei Elise,

   Takk for hyggelig melding og invitasjon! Utstillingen virker definitivt veldig interessant! Dessverre er jeg bortreist denne uka, men jeg kommer veldig gjerne innom museet en annen dag for å se utstillingen!

   Vennlig hilsen
   Elfrid

Leave a Reply