Stockholm!

Å, så kjekt det har vært å være tilbake i Stockholm noen dager denne uka. Vi bodde her i 4 år, før vi flyttet til Oslo for 1,5 år siden, og har derfor mange gode minner fra byen. Selv om det var jobb som sto på agendaen disse dagene, passet jeg på å slå flere fluer i en smekk, og jeg har fylt dagene med å treffe igjen gamle kollegaer og venner, intervjue en dyktig svensk fotograf, som jeg gleder meg til å presentere for dere snart (innlegg kommer!), samt stikke innom en av mine favorittustillinger, nemlig Vårsalongen, det svenske svaret på Høstutstillingen. Dere skal få høre mer om det besøket senere, samt få mine museums- og galleritips fra Stockholm. Nå ville jeg derimot bare ønske dere alle en god helg! Har dere planlagt en kjekk kunst – eller kulturaktivitet? For min egen del skal jeg bare kose meg med barna. De har vært hos besteforeldrene sine i Valdres disse dagene, og nå gleder jeg meg sånn til å komme dit: gå litt på ski, kjøre akebrett og tegne og klippe med 3-åringen. Det gleder en kunstglad mamma at datteren er så glad i å være kreativ. Og når man kan være det sammen, er det enda bedre! Nyt helga, folkens – så snakkes vi snart!