Takashi Murakami og meg!

murakami

Just hanging out with Takashi Murakami….

Igår hadde jeg bursdag, og jeg skal si at jeg fikk litt av en gave! Nemlig et møte med selveste Takashi Murakami, en av vår tids mest berømte kunstnere. Han er for tiden i Oslo i forbindelse med utstillingen “Murakami by Murakami”, som åpner på Astrup Fearnley Museet imorgen. En Instagram-konkurranse ble arrangert i forkant av dette, og 20 heldige vinnere ble valgt ut til å hilse på Murakami på museet. Så gøy å være blant dem! Japanske Murakami er virkelig en superstar i kunstverdenen og jeg har vært fan siden jeg så en utstilling med ham på Château de Versailles i Frankrike i 2010. Utstillingen på Astrup Fearnley Museet er også veldig bra, mer om den senere. Nå må jeg pakke, for imorgen går kursen til Firenze. Hurra!

Takk til Astrup Fearnley Museet for møtet med Murakami. Jeg kommer til å leve en god stund på den opplevelsen! 🙂