Feriemodus

God morgen fra Italia! Vi kom ganske raskt inn i feriemodus i år. Med 38 grader i skyggen og en stekende sol, er det ikke stort annet å gjøre enn å tilbringe hver dag på stranda (stakkars oss!). Foreløpig ikke de store kulturelle opplevelsene altså, men når gradestokken går litt ned skal jeg ta med meg datteren min for å se på mosaikkene i Ravenna. Forresten et hot tips til alle kunstinteresserte som er innom Italia i ferien. Les mer her. Men innen den tid tilbringer vi dagene med å bade og å tegne i sanda. Ikke så verst det heller. Ha en fin sommerdag alle sammen!

 

4 thoughts on “Feriemodus

  1. Super reportasje fra Ravenna. Fantastisk at du deler så mye kunnskap med oss og ikke minst formidlet på en forbilledlig måte. Buona vacanza!

    Saluto, Elise

    Få Outlook for iOS ________________________________

Leave a Reply