Here comes the sun

Georgia O’Keeffe, “Spring”

Hei der! Det begynner å bli en god stund siden jeg sist oppdaterte denne bloggen. Hva kan jeg si? Det har vært en ganske hektisk periode med veldig mye jobb, og den lille tiden jeg har hatt til overs har jeg valgt å bruke på familien min. For å være ærlig har det vært med litt bismak i munnen, for jeg liker virkelig å pusle med dette. Iblant må man derimot bare innse at dagen ikke har nok timer, uka ikke nok dager, og at man selv ikke strekker til overalt. Og denne vinteren – visst er den fin på mange sett – men den er også mørk og kald, og har det med å legge et lokk over energinivået mitt iallefall. Alt blir liksom litt mer strevsomt, og utover barn og jobb, er ofte det å lage den etterlengtede kaffekoppen et stort nok prosjekt. Ikke at det bare er negativt. Jeg synes faktisk det kan være litt godt å sette ned tempoet på vinteren også. Men når det gjelder Kunstsnakk, er det viktig for meg at det er et overskuddsprosjekt. Dette skal være mitt lille fristed, noe jeg gjør fordi jeg har lyst, og ikke fordi jeg må. Og dermed har det blitt litt så som så med oppdateringene en stund. Jeg har rett og slett ikke orket helt.

Derimot har jeg hele tiden tenkt at jeg visst skal skrive igjen – når lysten bare kommer tilbake. Og så idag, på vei til jobb, mens jeg sto og ventet på bussen, så merket jeg plutselig at den nakne, triste hekken på holdeplassen hadde blitt nydelig og grønn. Det var nesten så den smilte til meg der den sto og badet i de deilige solstrålene, og jeg bestemte meg for at ikveld – ikveld skal jeg oppdatere bloggen igjen. Så lite skal altså til. Litt varme, litt sol og noen grønne blader på en hekk, og alt som virket slitsomt blir gøy igjen. Er det flere som er i ferd med å komme ut av vinterdvalen? Har ikke den siste uka vært helt fantastisk?

Som ære til den etterlengtede våren, har jeg valgt å legge ut et vårbilde malt av Georgia O’Keeffee. “Spring” heter det, enkelt og greit, og se bare på de deilige fargene. De er jo bare til å bli glad av! Så til alle dere som har slitt dere gjennom vinteren og lurt på om våren noensinne kommer i år. Nå er vi her, dere – nå er vi igang! Jeg spår blå himmel og en stor skinnende sol i dagene og ukene som kommer. Så skal vi se om det ikke blir litt mer action på den bloggen her også. Med det ønsker jeg dere alle en riktig fin kveld, og en god ny uke i sola! En sang jeg har hørt mye på i det siste er denne. Here comes the sun, folkens!! Det er bare å fryde seg!