Bildedagbok fra Piemonte: Neive

 

God morgen! Hvordan har helga vært? Like fin som min, håper jeg! Her kommer noen bilder fra et par deilige dager i Piemonte, nærmere bestemt Neive, en liten landsby i vindistriktet Le Langhe, kjent for blant annet vinene Barolo og Barbaresco. Om du er i området, anbefaler jeg definitivt en tur innom Neive. Den lille landsbyen er på listen over Italias vakreste middelalderbyer og har alt du ønsker av søte små gater, koselige spisesteder, vakker arkitektur og nydelig utsikt over vinrankene i området. Passer for den livsglade som lett lar seg rive med av søreuropeisk sjarme. Med andre ord, sånne som meg! Flere tips og bilder fra Piemonte kommer. Ha en fin mandag alle sammen!

fullsizeoutput_2004fullsizeoutput_2009IMG_0860fullsizeoutput_1fdafullsizeoutput_1fd9fullsizeoutput_2005fullsizeoutput_1ffefullsizeoutput_1fdbIMG_0849fullsizeoutput_1fdd

3 thoughts on “Bildedagbok fra Piemonte: Neive

 1. Tusen takk, så morsomt fordi vi har akkurat kjøpt et sted i Sanremo og det ligger jo i Piemonteland 😊
  Hilsen
  Elise Lund

  Fra: Kunstsnakk
  Sendt: mandag 4. juni 2018 08:57
  Til: Elise Lund
  Emne: [New post] Neive

  Elfrid posted: ” Bilder fra en deilig helg i Piemonte, nærmere bestemt Neive, en liten landsby i vindistriktet Le Langhe, kjent for blant annet vinene Barolo og Barbaresco. Om du er i området, anbefaler jeg definitivt en tur innom Neive. Den lille landsbyen er på listen “

  Like

  1. Hei Elise! Nei, så artig. Er det virkelig sant? Vi er på utkikk etter sommerhus i Piemonte også, og det var derfor vi var der i helga. Vi var og så et par tomter, og skal tilbake i juli for å lete mer. Visst er det et nydelig distrikt? Jeg og mannen min er helt forelsket!!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s