God morgen!

claude
Claude Monet, “Matinée sur la Seine”, 1896-1897

Hei der! Håper helga har vært fin. Det har min! Som alltid kom mandagen litt for fort på, og her sitter jeg med kaffekoppen og forsøker å holde på helgefølelsen litt til. Snart må jeg slenge meg rundt og få gjort barna klare til barnehagen, men først ville jeg bare stikke innom for å ønske dere en fin mandag med dette nydelige bildet av Claude Monet. Han var en mester til å fange de vakre øyeblikkene på lerretet. I “Matinée sur la Seine” har han foreviget det stemningsfulle morgenlyset over elva Seinen. Helt magisk! La oss inspireres av Monet dere, og ikke glemme de små øyeblikkene også i våre liv. Det er jo de som virkelig betyr noe, er det ikke?

Ha en fin ny uke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s