God morgen!

claude

Claude Monet, “Matinée sur la Seine”, 1896-1897

Hei der! Håper helga har vært fin. Det har min! Som alltid kom mandagen litt for fort på, og jeg sitter med kaffekoppen og prøver å holde på helgefølelsen litt til. Snart må jeg snu meg rundt her og få barna klare til barnehagen, men først ville jeg bare stikke innom for å ønske dere en fin mandag med denne drømmen av et maleri av Claude Monet. (Jaja, jeg vet at dette kun er et bilde av maleriet, og det er ikke helt det samme å se dette på en data som å stå foran originalen i virkeligheten ) Monet var en mester til å fange de vakre øyeblikkene på lerretet. I “Matinée sur la Seine” har han foreviget det stemningsfulle morgenlyset over elven Seinen. Helt magisk! La oss inspirere av Monet dere, og ikke glemme de små øyeblikkene også i vårt liv. Når alt kommer til alt, er det de som betyr noe, er det ikke?

Ha en fin ny uke alle sammen!