Boktips

Hei der! Håper alt er bra, og at dere alle har hatt en fin uke. Det har jeg! Høsten er på sitt aller vakreste nå, og jeg blir så glad av alle de nydelige høstfargene ute! Høsten er også en tid hvor jeg får lyst til å krype ned i sofaen med en bok mellom hendene. Bøker som både har et vettugt innhold og fine illustrasjoner i tillegg kan jeg nok aldri få nok av! En favoritt i år har vært “Bad Girls Throughout History” av Ann Shen, som handler om hundre banebrytende kvinner gjennom historien, fra Kleopatras tid og frem til idag. For hver og en av dem følger et vakkert portrett i vannmaling. Denne boka er både en fryd for øynene og kommer med en stor dose inspirasjon på samme tid. Jeg kan ikke la være å bli mektig imponert over kvinnene som portretteres. Tøffe damer er det beste jeg vet. Herlige tegninger den nest beste tingen. Perfekt som gave om du kjenner noen som har bursdag snart, eller om du er tidlig ute med juleforberedelsene. Jeg kjøpte mitt eksemplar i Astrup Fearnley butikken.

img_9796img_9795img_9797img_9801img_9799

Bilder: Privat