Jeff Koons på Astrup Fearnley Museet

IMG_5263fullsizeoutput_2dffIMG_5268fullsizeoutput_2e00

Noen bilder fra søndagen som var, da jeg tok med meg barna på familiedag og Jeff Koons utstillingen på Astrup Fearnley Museet. All hyllest til museet for det fine opplegget de hadde laget istand. I det kreative verkstedet kunne man lage både skulpturer og hundeballonger, inspirert av Jeff Koons berømte skulpturer. I tillegg til det, ble det arrangert korte omvisninger i utstillingen tilpasset for barn en gang i timen. Mot slutten av dagen, var det til og med disco med musikk av Michael Jackson, men da hadde vi reist hjem, så det fikk vi dessverre ikke med oss. Men likevel – dette var moro for både meg og barna, og en helt perfekt aktivitet på en søndag som ellers var veldig grå og våt!

Bilder: Private